نوشته شده توسط : علی مولایی

بهينه سازی تگهای متا Html meta tags optimization

زماني بود كه محتویات تگ های متا برای موتورهای جستجو خيلي مهم بودند. با بازگشت به عقب می توان به این موضوع دست یافت که الگوريتم هاي موتور جستجو خيلي كند عمل ميكردند و نميتوانستند متوجه شوند كه یک صفحه از یک وب سایت چه مفهومي را با توجه به محتوا مي رساند. همین موضوع باعث شکل گرفتن ايده اي هوشمندانه در اين زمينه شد و چنین بود که تگ هاي متا بوجود آمدند. وظیفه اصلی آنها این بود كه اطلاعاتي هم چون موضوع اصلی یک صفحه و ... را در مورد محتواي يك صفحه به موتورهاي جستجو اعلام كنند. اين ايده بزرگ نه تنها مانعي در برابر طراحان سايتهاي اينترنتي كه تگهاي متايشان را پر از كلمات كليدي کنند , ايجاد نمي کرد , حتي آنها را تشويق به چنين كارهايي مي نمود.
همين مسائل باعث شد تا موتورهاي جستجو براي جلوگيري از تخلف طراحان سايت در استفاده از کلمات کليدي زياد در تگهاي متا , آنها را ناديده بگيرند وچنين شد که امروزه اكثر تگ هاي متا بي ارزش هستند و موتورهاي جستجو هیچ ارزشی برای آنها قائل نیستند. به طور مثال گوگل از هيچ تگ متايي استفاده نمی کند ( به جز Meta description ) ، به همین دلیل به شما توصیه می شود که اگر به دنبال يك رتبه بالا در گوگل , بوسيله كلمات كاملاً بهينه سازی شده در تگ هاي متا داريد ، خودتان را خسته نكنيد. 

ازكدام تگ هاي متا بايد استفاده كنيد؟
از ديد گوگل اضافه كردن تگ متاي توصيفي (meta description ) منجر به افزايش رتبه صفحات در نتايج موتور جستجو نميشود ، اما اين توصيف ممكن است براي تشریح صفحات در ليست صفحات نتايج جستجو در گوگل مورد استفاده قرار بگيرد. درصورتي كه يك تگ متاي توصيفي جالب بنويسيد و گوگل از آن استفاده كند ( كه ضمانتي نشده است ) ، ممكن است در مقايسه باsnippet ( برای توضیح در مورد Snippet به بخش واژه نامه مراجعه کنید ) که خود گوگل که از متن صفحاتتان بدست ميآورد , از ميزان كليك بالايي برخوردار شويد. تمام ديگر تگ هاي متا ( ازجمله تگ متاي کلمه کليدي ) يا اصلاً در نظر گرفته نميشوند و يا تاثيري در افزايش رتبه صفحات در نتايج موتور جستجو نخواهند داشت. اما ياهو ميگويد در زماني كه صفحه اي را رتبه بندي ميكند از تگ متاي كلمه كليدي استفاده ميكند , از اينرو اضافه كردن اين تگ براي موتور جستجوي ياهو و يا هر  موتورجستجوي ديگري كه هنوز از اين متاها استفاده ميکنند , ميتواند مفيد واقع شود. همچنين دايركتوريها و وب سايتهاي ديگري وجود دارد كه به طور خودكار  جهت اضافه کردن سايت شما به ليست از اين اطلاعات استفاده مي کنند.

تگ هاي متاي نمونه 
در زير شما مجموعه اي از نمونه تگ هاي متا را پيدا خواهيد كرد که براي صفحه اي که ميخواهيد در تمام موتورهاي جستجو فهرست بندي كنيد , نياز است.

< !DOCTYPE  HTML PUBLIC “-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional //EN” “http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd’ >
< HTML >< HEAD >
< TITLE > آموزش بهينه سازی تگ هاي متا در موتورهاي جستجو < / TITLE >
< meta name=”description” content=”create the perfect meta tags for high search engine placement.” >
< meta name=”keywords” content=”keyword1, keyword2, …” >
< meta http-equiv=”content-type” content=”text/html;charset=ISO-8859-1” >
< link rel=”stylesheet” type=”text/css” href=”../seo-gold” media=”all” >
< / HEAD >

DOCTYPE‌ : در واقع يک تگ متا نيست و ضرورتي ندارد كه اين گزينه را به صفحه اي که مي خواهيد در رتبه بندي موتور جستجو موفق باشد , اضافه كنيد ، اما اگر شما بخواهيد كه صفحه اي را با يک validator html ارزيابي كنيد ( مثل http://validator.w3.org ) نياز خواهيد داشت تا اين تگ را در صفحه درست اضافه كنيد. 

عنوان (the Title ): اين گزينه نيز يك تگ متا نيست ، اما بعضي اوقات افرادي كه كاملاً کاربرد تگ هاي متا را درك نميكنند , از Title به عنوان يک تگ متا ياد مي كنند. عنوان براي بهينه سازي صفحات خيلي خيلي مهم است , زيرا عنوان را به يک صفحه كامل بهينه سازي شده اختصاص مي دهيم. عنوان بايد شامل مهمترين اصطلاحات آن صفحه و احتمالاً يك يا دو كلمه كليدي مرتبط با آن صفحه باشد. مثلا عنواني که در  مثال بالا آورده شده است به صفحات بهینه سازی شده اي در زمينه هاي بهينه سازی تگ  هاي متا ، آموزش تگ هاي متا ، آموزش بهينه سازی موتورجستجو ، تگ هاي متاي بهينه سازي موتور جستجو و غيره كمك ميكند. با اضافه كردن تعداد زيادي از كلمات كليدي عنوان صفحه را نا مفهوم نکنيد و مهمتر از آن هيچ گاه بازديدكنندگان بالقوه را فراموش نكنيد. ( آنها مجبورند آن را بخوانند ) 

تگ متاي توصيفي (the Description meta tag ) : همانطور كه در ابتدا بيان شد , گوگل محتويات تگ متاي توصيفي را پوشش نمي دهد و تاثيري بر روي رتبه بندي صفحه در نتايج موتور جستجو ندارد ، اما ممكن است به عنوان توصيفي در نتايج جستجو مورد  استفاده قرار بگيرد. از اينرو بايد يک توصيف از صفحه باشد , نه اينکه آنرا با کلمات کليدي پر کنيد. 

تگ متاي كلمات كليدي (the Keywords meta tag ) : اين تگ متا هيچ ارزشي براي گوگل ندارند و احتمالاً براي ديگر موتورهاي جستجوي اصلي نيز ارزش كمي دارد.

مجموعه كاراكتر و فايلهاي خارجي لينكها (the Character set and links external files ) : تگ هاي متا نيستند و بر روي رتبه بندي در موتور جستجو هيچ تاثيري ندارند. مجموعه كاراكتر توسط مرورگرها مورد استفاده قرار ميگيرد , از اينرو مجموعه  درستي از كاراكترها براي نمايش دادن صفحه تان مورد استفاده قرار ميگيرد. فايلهاي خارجي مانند Style ها ( فايلهاي Css ) و فايل هاي جاوا اسكريپت خارجي (JS files ) در اينجا به عنوان فايلهاي منبع در نظر گرفته شده اند و بر روي بهينه سازی موتورجستجو تاثيري ندارند ، اما اگر شما بتوانيد بعضي ازجاوا اسكريپت ها را از صفحه تان خارج كنيد , در واقع پهناي باند را ذخيره ميكنید و به اين معني است كه صفحاتتان سريعتر بارگذاري ميشوند. 

تگ متاي روبوت : 12 نوع تگ متاي ديگر وجود دارد ،اما به ندرت از آنها براي افزايش دادن رتبه بندي موتورجستجو مورد استفاده قرار ميگيرد. مهمترين تگي كه شما ممكن است بعضي اوقات نيازداشته باشيد تگ متاي Robots است كه  مثالي از ان را کشاهده مي کنيد:

< meta name=”robots” content= noindex,nofollow" >

اين تگ ( مثال بالا ) ميتواند جهت جلوگيري كردن از دسترسی اسپايدرهاي موتورجستجو به صفحات اختصاصي موجود در وب سایتتان مورد استفاده قرار بگيرد. مثلا ما کد بالا را در صفحه سبد خريد يک فروشگاه مجازي کرديم , جرا که ما نمي خواستيم كه بازديدكننده از طريق اين صفحات وارد سايت شود ( زيرا در اين صورت سايت به درستي كار نميكند ) . با وارد كردن اين کد در بالاي موتور جستجو اسپايدرها لينكهاي اين صفحه را فهرست بندي يا دنبال نميكنند. تگ متاي Robots ميتواند ازطريق يك فايل robots.txt استفاده شود.

< meta name=”robots” content=”index,follow” >

تگ متاي فوق باعث مي شودکه موتور جستجو صفحه را فهرست بندي كند و تمام لينكهاي آن را دنبال نمايد. اگر اين آن چيزي است كه شما ميخواهيد ( از آنجائيكه به طور پيش فرض اسپايدرهاي موتورجستجو اين کار را به هرحال انجام ميدهند ) از تگ متاي robot استفاده نكنيد.

< meta name=”robots” content=”noindex,follow”>

تگ متاي فوق باعث مي شودکه موتور جستجو اين صفحه را فهرست بندي نكند ، اما لينكها را دنبال ميكند. بعضي از طراحان سايتهاي اينترنتي كه از تكنيكهاي بهينه سازی black hat استفاده ميكنند از اين تگ براي مخفي كردن تكنيكهاي مشكوكشان استفاده ميكنند.

< meta name=”robots” content=”index,nofollow”>

تگ متاي فوق باعث مي شودکه موتور جستجو اين صفحه را فهرست بندي كند ،اما لينكها را دنبال نكند.

< meta name=”robots” content=”noindex,nofollow”>

تگ متاي فوق باعث مي شودکه موتور جستجو اين صفحه را فهرست بندي نكند و لينكها را نيز دنبال نكند. از اين متا معمولا در صفحاتي استفاده كنيد كه نميخواهيد موتورهاي جستجو با آنها ارتباط داشته باشند. درنتيجه تگ هاي متا براي صفحات نتايج موتور جستجو مهم نيستند ، ازاينرو در مورد آنها وقتتان را صرف نكنيد.

امید است در پایان این مقاله طراحان سایت بتوانند صفحات وب سایت خویش را هر چه بهتر از قبل مدیریت کرده و مهمتر از آن با قرار دادن عنوان مرتبط به هر صفحه , کاربران را از یک مقدمه خیلی کوتاه در مورد آن صفحه محروم نکنند.



:: برچسب‌ها: بهينه سازی , آموزش بهينه سازی ,
:: بازدید از این مطلب : 253
|
امتیاز مطلب : 467
|
تعداد امتیازدهندگان : 134
|
مجموع امتیاز : 134
تاریخ انتشار : شنبه 4 دی 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی مولایی
 

افزایش ترافیک وب سایت (تبلیغات یا بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجوگر)

یکی از مهم ترین نیاز های اولیه یک وب سایت جهت موفقیت در تجارت الکترونیک (آنلاین), داشتن ترافیک مورد نیاز بر روی وب سایت است. می توان به جرات گفت که بدون ترافیک , یک وب سایت وجود نخواهد داشت. جهت بالا بردن ترافیک کاربران یک وب سایت راههای متعددی وجود دارد که در این مقاله به بررسی و ارزیابی چند مورد از آنها پرداخته شده است. (البته فراموش نکنید که اینها تمامی روشهای موجو نیستند, اما سعی بر آن شده که روشهای موفق تر ارزیابی شوند)

  • PPC (پرداخت به ازا کلیک)

  • Search Engine Optimization (بهینه سازی موتورهای جستجوگر)

  • Blogging Banner Ads (تبلیغات بنری وبلاگها)

  • Offline Campaigns

  • Advertising (تبلیغات بر روی دیگر وب سایتها, شبکه های تبلیغاتی و ...)

در اینجا سعی بر آن شده است که جهت کمک به شما در انتخاب روشی یا روشهای مناسب در موفقیت تجارت الکترونیک, مزایا و معایب و خصوصیات برخی از این روشها ارزیابی شود.
 

PPC (پرداخت به ازا کلیک)

مزایا

  • دسترسی به ترافیک بالا در کوتاهترین زمان (که مهم ترین شاخصه این روش می باشد)

  • دسترسی به ترافیک هدفمند در صورت انتخاب کلمات کلیدی مناسب

  • استفاده از این روش جهت تست برخی موارد هم چون فروش ویژه محصولات در بازه های زمانی خاص (گاهی اوقات باید مقداری از سودتان را قربانی کنید)

* اما نکته ای در این روش وجود دارد که بایستی به آن دقت کرد و آن هم کنترل تنظیمات تبلیغ (هم چون ظاهر نمایش تبلیغ, ویرایش کلمات کلیدید قبلی و انتخاب کلمات کلیدی جدید با توجه به مناسبت ها و ایام خاص و ...)می باشد.

معایب

  • هزینه تقریبا زیاد بر اساس هر کلیک برخی از کلمات کلیدی – به خصوص آن که در برخی از صنایع نرخ این کلمات کلیدی بسیار بالا می باشد. البته در این گونه موارد انتخاب کلمات کلیدی نیاز به بررسی و نگاهی دقیق تر دارد. در اینجا چند سوال مطرح می شود, در صورتی که بتوانید پاسخ قانع کننده ای برای آنها بیابید تا حدودی کلمات انتخاب شده مناسب هستند: چقدر به شما سود می رسانند؟ چقدر فروش شما را تحت تاثیرب قرار می دهند؟ تا چه در ترافیک هدفمند شما تاثیر گذار بوده اند؟

  • نگرانی بابت کلیک های تقلبی و مجازی

  • ارتباط مستقیم با بودجه - زمانی که بودجه روزانه در نظر گرفته شده تمام شود و یا به اندازه کافی شارژ نداشته باشید, تبلیغات شما در طول آن روز دیگر نمایش داده نمی شوند. بدین معنی که برخی از ساعات روز, زمانهایی خوبی برای تبلیغات می باشد که شما آن ساعت ها را از دست می دهید, مگر آن که بودجه زیادی در نظر گرفته باشید.

SEO (بهینه سازی وب سایتها برای موتورهای جستجوگر)

مزایا

  • لیست شدن در موتورهای جستجو بنیادی هم چون گوگل, نرخ کلیک بیشتری در قیاس با PPC (پرداخت به ازا کلیک) در بر خواهد داشت

  • ترافیک موتورهای جستجوگر نتایج بهتری را نسبت به ترافیک PPC (پرداخت به ازا کلیک) دربر دارد

  • ترافیک هدفمندی را خواهید داشت, در صورتی که کلمات کلیدی مناسبی را انتخاب کرده باشید

  • ترافیک با ارزش تر در قیاس با PPC (پرداخت به ازا کلیک) البته ارزش کلمات کلیدی انتخاب شده را نباید فراموش کرد (مسلما 300,000 تومان ترافیک به دست آمده از طریق سرمایه گذاری بر روی بهینه سازی دارای ارزش بیشتری نسبت به ترافیک به دست آمده از طریق PPC (پرداخت به ازا کلیک) دارد)

  • موتورهای جستجوگر به عنوان منبع اصلی کاربران جهت پیدا کردن اطلاعات می باشد, چرا که از هر 10 نفر 8 نفر از موتورهای جستجوگر برای پیدا کردن اطلاعات, خدمات و یا محصولات استفاده می کنند

  • قرار گرفتن محتوای وب سایت, عکس ها, ویدئو ها و اخبار وب سایت شما در موتورهای جستجو (پیش زمینه ای برای محبوبیت وب سایت)

معایب

  • وجود برخی شرکت های غیر اخلاقی و غیر مسول در قبال سرویس های بهینه سازی که ارائه می دهند باعث از بین رفتن اعتماد کاربران و صاحبان وب سایت شده است, اما خبر خوبی که میتوانم به شما بدهم این است که شرکت متعهدی هم نیز وجود دارند, تلاش کنید تا آنها را بیابید

  • نیاز به زمان, البته بستگی به کلمات کلیدی انتخاب شده دارد که تا چه حدی رقابتی هستند و رقبا در چه وضعیتی به سر می برند. درست است که بهینه سازی و افزایش رنکینگ یک شبه اتفاق نمی افتد, اما فراموش نکنید هیچ کسی یک شبه پولدار نشده و نمی شود. همین قضیه اینجا نیز صادق است, افزایش رتبه و رنک آرام آرام و با گذشت زمان یا بدون انجام کاری, امید به افزایش رتبه داشتن ؟؟؟

  • انتخاب کلمات کلیدی مناسب - با توجه به زمان و بودجه کدام کلمه کلیدی به صرفه تر خواهد بود. انتخاب کلمات کلیدی به مهارت و تجربه نیاز دارد!



:: برچسب‌ها: بهینه سازی , بهینه سازی وب سایت , افزایش ترافیک وب سایت ,
:: بازدید از این مطلب : 231
|
امتیاز مطلب : 474
|
تعداد امتیازدهندگان : 135
|
مجموع امتیاز : 135
تاریخ انتشار : شنبه 4 دی 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی مولایی
با سلام.به دنیای لوکس بلاگ و وبلاگ جدید خود خوش آمدید.هم اکنون میتوانید از امکانات شگفت انگیز لوکس بلاگ استفاده نمایید و مطالب خود را ارسال نمایید.شما میتوانید قالب و محیط وبلاگ خود را از مدیریت وبلاگ تغییر دهید.با فعالیت در لوکس بلاگ هر روز منتظر مسابقات مختلف و جوایز ویژه باشید.
در صورت نیاز به راهنمایی و پشتیبانی از قسمت مدیریت با ما در ارتباط باشید.برای حفظ زیبابی وبلاگ خود میتوانید این پیام را حذف نمایید.جهت حذف این مطلب وارد مدیریت وب خود شوید و از قسمت ویرایش مطالب قبلی ،مطلبی با عنوان به وبلاگ خود خوش امدید را حذف نمایید.امیدواریم لحظات خوبی را در لوکس بلاگ سپری نمایید...

:: بازدید از این مطلب : 214
|
امتیاز مطلب : 470
|
تعداد امتیازدهندگان : 133
|
مجموع امتیاز : 133
تاریخ انتشار : 0 0 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد